consultații

Prima ședință la cabinetul stomatologic Dent-A-life este una de cunoaștere, consult și plan de tratament.

În cadrul primei consultații, veți completa fișa individuală de istoric medical şi tratament stomatologic cu datele personale şi problemele generale de sănătate. Este foarte important să specificaţi bolile cronice, alergiile, tratamentele medicamentoase în curs.
Totodată veți primi un ghid (formular de informare și consimțământ) ce cuprinde informații despre manoperele propuse pentru tratamentul stomatologic propriu.

Pentru consultația primară este nevoie să faceţi o radiografie la toată gura (OPT), recomandată de către noi, care îl va ajuta pe medicul stomatolog să vă realizeze examenul complet al cavității bucale.

În funcție de rezultatul examenului, acesta vă va stabili un diagnostic și va propune un plan de tratament stomatologic potrivit dumneavoastră, cu viziune în timp, ținând cont de toate implicațiile acestuia asupra stării generale de sănătate.

Veți fi consiliat în vederea alegerii variantei finale de tratament, ținând cont de prioritățile medicale, timpul disponibil și situația dumneavoastră financiară.

Scopul ședinței de consultație la cabinetul stomatologic Dent-A-life este de a vă găsi cea mai potrivită soluție de tratament medical stomatologic, pentru ca rezultatul să coincidă cu ceea ce vă doriți dumneavoastră în materie de zâmbet.

Împreună zâmbim vieții!