prezentare

De mai bine de 15 ani zâmbetul dumneavoastră a devenit cartea noastră de vizită. Pentru că întradevăr ne pasă ,căutăm soluțiile optime de tratament stomatologic pentru orice situație de sănătate dentară pe  care  ne-o adresați.

Cabinetul stomatologic Dent-A-life vă oferă o gamă completă de servicii stomatologice de prevenție și tratament: igienă și profilaxie, odontologie, endodonție, parodontologie, protetică, estetică, pedodonție, chirurgie și ortodonție, precum și tratamente de estetică facială cu acid hialuronic, realizate de medici certificați în acest sens.


 

Misiunea noastră este ca  ÎMPREUNĂ SĂ-I  ZÂMBIM VIEȚII!

Ce este mai frumos decât să-i zâmbești propriei vieți?

Dincolo de colaborarea profesionala pe care o avem cu fiecare pacient care se adreseaza cabinetului Dent-A-life , avem cu el o relaționare interumana pe care o respectăm și o apreciem, este una din experiențele noastre de viață și contează.

Noi suntem o echipă pozitivă și optimistă  de profesioniști! Ne pasă de zâmbetul dumneavoastră în mod real și conștiincios oferindu-vă servicii de  calitate, la cel mai înalt standard, într-o ambianţă caldă și prietenoasă bazată pe încredere și respect reciproc.

Atmosfera relaxantă din sala de așteptare (muzica, aromoterapie, cărți , o cafea sau un ceai sau apă pură), personalul profesionist și zâmbetele reale cu care vă întâmpinăm de fiecare dată, reușesc să ofere încredere și confort pacienților înca de la prima vizită.

Ne place să stabilim relaţii de lungă durată cu pacienţii noştri şi acest fapt e demonstrat de Oamenii care ne calcă pragul de mai bine de 15 ani şi care ne-au devenit în timp prieteni dragi.

Vă așteptăm pentru o consultație primară completă, în urma căreia vă vom propune un plan de tratament personalizat raportat la doleanțele, timpul și posibilitățile dumneavoastre financiare.

 

 

Împreună zâmbim vieții!