programul de sănătate orală kids

ÎNSCRIEȚI-VĂ COPILUL ÎN PROGRAMUL DE SĂNĂTATE ORALĂ KIDS!

Citind aceste rânduri cu siguranță sunteți interesat de sănătatea orală a copilului dumneavoastră. Recunoaștem că apreciem asta și vă felicităm. În acest sens, venim în susținerea dumneavoastră cu un program complet de întreținere a sănătății dentare a copilului dumneavoastră, intitulat PROGRAM DE SĂNĂTATE ORALĂ KIDS.

Misiunea cabinetului nostru este: ÎMPREUNĂ SĂ-I ZÂMBIM VIEȚII!


 Noi – personalul cabinetului împreună cu micii noștri pacienți și cu dumneavoastră – părinții încercăm prin programul propriu de tratamente profilacticePROGRAMUL DE SĂNĂTATE ORALĂ KIDS să prevenim apariția cariilor dentare și a problemelor parodontale la copii, asigurând astfel terenul favorabil apariției unei dentiții definitive sănătoase, prevenției anomaliilor de erupție  și depistării în fază incipientă a eventualelor anomalii dento-maxilare cu care se confruntă în ultimul deceniu tot mai mulți copii.  Obținând o sănătate dentară corespunzătoare a copilului dumneavoastră cu siguranță obiectivul nostru este îndeplinit și împreună cu micii pacienți și cu părinții vom putea într-adevăr ÎMPREUNĂ SĂ-I ZÂMBIM VIEȚII!

Ritmul vieții actuale posibil îngreunează supravegherea conștiincioasă a periajului dentar corect și complet al copiilor. Îndepărtarea în totalitate a plăcii bacteriene este imperios necesară pentru păstrarea integrității și sănătății dinților.

Indicăm părinților să își aducă copiii în jurul vârstei de trei ani la ședințe seriate de cunoaștere a cabinetului stomatologic și de familiarizare cu personalul medical. Îi consiliem în vederea nutriției benefice sănătății dentare și a organismului în general, igienei dentare, produselor de îngrijire dentară specifice vârstei fiecăruia.


 CE PRESUPUNE PROGRAMUL DE SĂNĂTATE ORALĂ KIDS?

PROGRAMUL DE SĂNĂTATE ORALĂ KIDS  reprezintă un cumul de manopere de prevenție stomatologică, având ca și scop sănătatea dentară.

Ședințele de Sănătate Orală se vor realiza de minim două ori pe an, noi venind în ajutorul dumneavoastră și al copilului dumneavoastră cu oferte suplimentare de ședințe de profilaxie dentară efectuate atât lunar, cât și la trei luni.

 Programul nostru de SĂNĂTATE ORALĂ adresat copiilor cuprinde:

Manopera 1: INDICE DE PLACĂ BACTERIANĂ – evidențierea plăcii bacteriene prezente pe suprafețele dentare (invizibile cu ochiul liber) cu scopul de a evalua periodic corectitudinea periajului dentar și implicit a îndepărtării plăcii bacteriene acasă de către părinți pentru copiii lor sau de către copii cu ajutorul părinților sau de către ei înșiși.

Manopera 2: TRAINING TEHNICA DE PERIAJ  se bazează pe rezultatele manoperei anterioare, fiind explicată atât părinților, cât și copiilor. Cu această ocazie  oferim și  CONSILIERE în vederea aplicabilității acasă a tehnicii de periaj potrivite, cât și SUGESTII de folosire și alegere a produselor de igienă dentară adaptate fiecăruia.

Manopera 3: PERIAJ DENTAR PROFESIONAL – îndepărtarea plăcii bacteriene prezente pe suprafețele dentare.

Manopera 4: ÎNDEPĂRTAREA INTERDENTARĂ A PLĂCII BACTERIENE ȘI TRAINING INDIVIDUALIZAT de folosire a aței dentare speciale pentru copii.

Manopera 5: FLUORIZARE-REMINERALIZARE DENTARĂ cu scopul refacerii integrității smalțului dentar deteriorat sub acțiunea atacului acid inițiat de placa bacteriană.


BONUS:

  1. CONSULT STOMATOLOGIC PERIODIC – examinarea suprafețelor dentare, evaluarea dentiției (temporară, mixtă, ordine de erupție, prognostic ortodontic)
  2. PLAN DE TRATAMENT CURATIV ȘI PROFILACTIC
  3. În caz de necesitate, prețuri speciale reduse la detartraj cu ultrasunete pentru pacienții înscriși în PROGRAM.
Împreună zâmbim vieții!