rezumat tarife

Din motive obiective, deoarece dorim să vă prezentăm cît mai puțin stufos sau ambiguu pentru d-voastra tarifele manoperelor stomatologice efectuate în cabinetul nostru, în cele ce urmează  vom puncta  câteva repere care sperăm să vă ajute să vă faceți o idee financiară.La modul cel mai amănunțit, transparent și profesional în cabinet aveți  la dispoziție lista tarifelor practicate pentru actul medical stomatologic la Dent-A-life.

Organizat, pe etape de tratament propus și cît mai amănunțit, veți putea ști exact care este suma manoperelor de care aveți nevoie pentru un tratament stomatologic complet. Dorim să vă aducem la cunoștință că uneori pot apărea situații neprevăzute în timpul actului operator care pot schimba planul de tratament propus inițial și care atrag după sine costuri suplimentare.

Așadar :

CONSULTAȚIE PRIMARĂ COMPLETĂ
– 160 lei

constă în completarea datelor personale în fișa dentară ; interpretarea Rx / OPT; examenul complet al cavității bucale; diagnostic complet stomatologic; variante posibile  de tratament dentar , personalizarea planului de tratament stomatologic discutat cu medicul curant  ținând cont și de prioritățile, timpul disponibil și situația financiară a pacientului, dar fără a compromite corectitudinea actului medical de care aveți nevoie; semnarea formularului de informare și consimțământ prin care vă dați acordul inclusiv asupra consultației efectuate în cabinetul nostru și care conține informații generale, standard despre intervențiile ce fac obiectivul tratamentului stomatologic propriu zis

CONSULTAȚIE PARȚIALĂ / DE REEVALUARE
– 50 lei *

constă în reevaluarea statusului dento-parodontal și propunerea unui plan de tratament actualizat. Se aplică în cazul pacienților care au întrerupt planul de tratament  inițial și revin la cabinet după o perioadă scurta de timp( 1-2 luni).
* în cazul pacienților  care nu au fost la cabinet o perioadă mai lunga de timp, perioadă în care leziunile dentare avute la prima prezentare în cabinet au putut evolua nefiind tratate, vor avea nevoie de o consultație primară completă .

IGIENĂ și PROFILAXIE DENTARĂ

vom exemplifica două dintre manoperele de igienă dentară pe care am sesizat că le cunosc majoritatea pacienților care ni s-au adresat nouă: DETARTRAJ cu ULTRASUNETE – 100 lei/ ambele arcade dentare ( superioră și inferioră) și PERIAJUL PROFESIONAL  DENTAR – 80 lei/ ambele arcade dentare ( superioră și inferioră) Precizăm că în cabinetul nostru o ședință completă de IGIENĂ și PROFILAXIE DENTARĂ cuprinde între cinci și nouă manopere (vezi PROGRAM DE SĂNĂTATE ORALĂ Dent- A- life), la cerere se pot efectua și doar cele două prezentate mai sus.

OBTURAȚIILE DENTARE
– 110 lei

(plombele) încep de la 110 lei cele cu o suprafață refăcută prin tehnici clasice și pot ajunge până la 300 lei cele mai sofisticate ca și tehnici și materiale adresate dinților anteriori și cu extinderea cea mai mare.

TRATAMENT DE CANAL
– 230 lei

poate fi cuprins între 230 lei tehnică clasică cu obturare prin condensare laterală la rece pentru un canal și poate ajunge până la 450 lei prin tehnici speciale pentru trei canale.

FAȚETE / COROANE INTEGRAL CERAMICE
– 1200 lei

pentru estetică maximă, din ceramică EMAX .

COROANELE METALO-CERAMICE
– 590 lei

pe praguri, cu stratificare, din ceramică DUCERAM ( proviniență GERMANIA).

COROANELE ZIRCONIU-EMAX
– 1350 lei

obținute prin frezaj CAD-CAM (computerul scanează anprenta dentară și inițiază procesul de frezaj a unui cub de zirconiu, rezultând în final o capă perfect adaptată bontului protetic, adică dintelui dumneavoastră “șlefuit”). Peste capa de zirconiu se stratifică cea mai performantă ceramică la ora actuală EMAX

EXTRACȚIA DENTARĂ
– 100 lei

începe de la 100 lei dinte cu o rădăcină, 120 lei dinte pluriradicular și se încadrează între 150-250 lei la odontectomii ( adică extracția măselelor de minte).

IMPLANTUL DENTAR
– 350 euro*

anesteziile, manopera propriu-zisă necesară obținerii implantului dentar, implantul dentar propriu-zis de la firma producătoare MIS
*(contravaloarea în lei la cursul BNR din ziua plății).

COROANELE DENTARE
– 260 euro*

alese ca supraprotezare peste implanturi pot fi:
metalo-ceramice ( ceramică DUCERAM-Germania) clasice , cimentate – 260 euro*
metalo-ceramice ( ceramică DUCERAM-Germania) înșurubate în implant  – 310 euro *
– integral ceramice înșurubate , din ceramică  EMAX– 350 euro *
*(se va achita contravaloarea în lei la cursul BNR din ziua plății).

SISTEMELE DE PROTEZARE
– 1100 lei

sunt diverse și complexe. Ele pot începe cu proteze simple acrilice cu dinți acrilici sau din compozit și se pot extinde la proteze scheletate sau telescopate. Prețurile încep de la 1100 lei și sunt în funcție de schema și componentele protezei.

În cazul copiilor vă prezentăm cele mai uzuale manopere stomatologice de care beneficiază la o vizită în cabinetul stomatologic: PERIAJUL PROFESIONAL – 60 lei; FLUORIZAREA– 70 lei;  SIGILĂRILE– 60 lei.

Pentru pacienții cu probleme parodontale cele două manopere, de interes general sunt: DETARTRAJUL și SURFASAJUL RADICULAR MANUAL și ULTRASONIC– 40 lei/dinte și  CHIURETAJUL ÎN CÂMP DESCHIS ( lambou de asanare)– 70 lei/dinte.

Împreună zâmbim vieții!